Isak Šabanović o rodnom mjestu: Dobro su se sjetili da se u Bijelom Polju ponose sa mnom, sad svi zovu

“Lagali mi ili ne, Bijelo Polje nije verovalo u mene”, kaže Isak

ghkghkugz

{module Oglas 1 – 2020}

Ime Isak Šabanović (25) sada je mnogima poznato, nakon “buma” koji je ovak momak napravio pojavljivanjem i nastupom u Zvezdama Granda.

Isak je iz Bijelog Polja, ali svoj grad ne štedi, već iskreno priznaje kakav mu je život tamo bio pre i posle javnog nastupa i uspeha u pomenutom takmičenju.

Naime, prvo je na komentar da ga u Bijelom Polju svi hvale, rekao:

– Pa dobro su se setili! (smeh)

– Drago mi je da sad mogu s mirom izaći u Bijelo Polje. Nisi uzeo obraz svojih. Samo se treba sad smiriti, biti na zemlji i biti svestan ovoga. Ja još nisam svestan nekih stvari. Meni se u manje od 24 sata promenio ceo život – istakao je Šabanović u razgovoru za “Probudi se”.

{module Oglas 0 – 2020}

Potom je, u drugom intervju, rekao:

 Lagali mi ili ne, Bijelo Polje nije verovalo u mene. Nikako. Osim neki izuzeci, prijatelji, komšije… Sad kad sam napravio ovo što sam napravio onda zovu svi, čestitaju, što im hvala. Onda me je nazvao gazda jednog lokala, kaže “Ja sam samo nazvao da ti se izvinim”. Kako su mi rekli, “osvetlao si obraz”. Ajde, ako jesam, Bogu hvala. Ja sam bio njima samo “onaj Isak što vrišti”.

– Da se ogradim malo, ne kažem da me je Bijelo Polje mrškalo. Imao sam svoju ekipu koja mi je rekla što se negde ne prijaviš… Zato sam se i preselio u Podgoricu, da ne bih dolazio ovamo. Nikom ništa ne zameram, niti je meni ikad bilo krivo. Kažu, najteže je biti pop u svom selu. Mogao sam i pre prošetati mirno, nije ništa strašno, ali sad kad mi kažu “bravo, svaka ti čast…” – istakao je Šabanović za Alo!.

U velikom razgovoru za Telegraf Jetset, odmah nakon spektakla u Zvezdama Granda, Isak je rekao da je mislio da je “Grand folkloraj”, govorio je o Jeleni Karleuši, čega se plašio, te da li postoji šansa da u nekom od narednih krugova otpeva neki narodnjak.

{module Oglas 2 – 2020}

Subscribe
Obavijesti o
1 Komentar
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
jelena2000
jelena2000
1 mjesec ranije

pozdrav prijatelju moje ime je jelena i ja sam iz hrvatske, ja i moj suprug smo u braku već 10 godina i živjeli smo mirno do jednog vjernog dana, došao je kući stvarno ljut pokušao sam saznati što se tada događa povisio je glas na mene i počeo se boriti sa mnom, pokušao sam sve kako bih ga smirio, ali bio je ljut na mene bez razloga i rekao je da će se razvesti od mene, molio sam ga da mi kaže što ide na, sve što je mogao reći bilo je da sam se umorio od mene da bih trebao živjeti njegovu kuću tako da me više ne želi u svom životu, plakao sam cijelu noć, zatim želim da kuća mojih prijatelja ostane tamo s njom i rekao sam što joj se dogodilo i upozna me s dr. alabom koja je pomogla drugim ženama u istoj situaciji i to je ispalo dobro, prije svega nikad ne vjerujem, ali samo sam rekao da bih trebao probati jer zaista volim moj muž toliko, pa sam ga kontaktirao i rekao mi je što da radim i učinio sam to, i poslao je snažnu molitvu koju sam morao izgovoriti usred noći dok je bacao ljubavnu čaroliju. Bilo je čudo 48 sati kasnije nazvao me jedini suprug rekavši mi da mu je žao što me želi natrag, bila sam tako sretna jer mi je dr. Alaba pomogao i obećao sam sebi da ću potrošiti ovaj testimoney širom svijeta kako bi ga drugi mogli vidjeti i kontaktirati ga, ako trebate pomoć, možete ga kontaktirati putem njegove gmail adrese dralaba3000@gmail.com ili ga možete dobiti putem whatsappa +2349071995123, on je pomoćnik kojeg je Bog poslao da vrati izgubljene ljubavnike i donijeti vam sreću.

Povezani članci

1
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex
()
x

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker