Muftija Dudić dočekao tim ljekara iz Tuzle

Nakon što je upriličen doček ljekarima iz Sarajeva, predsjednik Mešihata muftija dr. Mevlud ef. Dudić je par sati kasnije dočekao i tim ljekara iz Tuzle.

viber image 2020 07 11 15 51 42

{module Oglas 1 – 2020}

Zahvaljujući dobroj koordinaciji predsjednika Mešihata sa reisul ulemom Kavazovićem – tim medicinskih stručnjaka iz BiH došao je kako bi ublažio posljedice pandemije korona virusa koji ovih dana hara Sandžakom. Predsjednik Mešihata poželio im je dobrodošlicu uz poruku da se u Novom Pazaru osjećaju kao kod kuće.

“Peripetije koje su trajale skoro 20 dana oko dobijanja dozvola za dolazak ljekarskih ekipa iz BiH, sada su, hvala Bogu, završene. Ja čvrsto vjerujem da će oni dati puni doprinos i pomoći narodu Sandžaka i našim vrijednim ljekarima da se ova bolest što prije zaustavi. Želim da im se od srca zahvalim i da im poručim da se osjećaju kao kod kuće. Pazarci su uvijek bili dobri domaćini”, poručio je muftija dr. Dudić.

{module Oglas 0 – 2020}

Načelnik klinike za hirurgiju UKC Tuzla prof. dr. Zijah Rifetbegović istakao da stanje u Sandžaku vezano za Covid 19 nije dobro, te da ova zaraza ne poznaje granice. Zahvalio se na toplom dočeku i poručio da će, zajedno sa svojim titmom, učiniti sve da se ovaj talas sanira.

“Situacija u sandžaku nije dobra. Covid 19 ne poznaje granice. Mi duboko u svojim srcima nosimo narod Sandžaka, pa smo odmah na poziv domaćina pristigli da pomognemo onoliko koliko možemo i znamo kako bi se ovaj talas zaraze smirio. Od srca hvala domaćinima na toplom dočeku, a mi ćemo dati svoj maksimum”, kazao je Rifetbegović.

Sve troškove vezane za medicinsko osoblje iz BiH snosit će Rijaset IZ-e u BiH. (Sana)

{module Oglas 2 – 2020}

Subscribe
Obavijesti o
1 Komentar
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
jelena2000
jelena2000
1 mjesec ranije

pozdrav prijatelju moje ime je jelena i ja sam iz hrvatske, ja i moj suprug smo u braku već 10 godina i živjeli smo mirno do jednog vjernog dana, došao je kući stvarno ljut pokušao sam saznati što se tada događa povisio je glas na mene i počeo se boriti sa mnom, pokušao sam sve kako bih ga smirio, ali bio je ljut na mene bez razloga i rekao je da će se razvesti od mene, molio sam ga da mi kaže što ide na, sve što je mogao reći bilo je da sam se umorio od mene da bih trebao živjeti njegovu kuću tako da me više ne želi u svom životu, plakao sam cijelu noć, zatim želim da kuća mojih prijatelja ostane tamo s njom i rekao sam što joj se dogodilo i upozna me s dr. alabom koja je pomogla drugim ženama u istoj situaciji i to je ispalo dobro, prije svega nikad ne vjerujem, ali samo sam rekao da bih trebao probati jer zaista volim moj muž toliko, pa sam ga kontaktirao i rekao mi je što da radim i učinio sam to, i poslao je snažnu molitvu koju sam morao izgovoriti usred noći dok je bacao ljubavnu čaroliju. Bilo je čudo 48 sati kasnije nazvao me jedini suprug rekavši mi da mu je žao što me želi natrag, bila sam tako sretna jer mi je dr. Alaba pomogao i obećao sam sebi da ću potrošiti ovaj testimoney širom svijeta kako bi ga drugi mogli vidjeti i kontaktirati ga, ako trebate pomoć, možete ga kontaktirati putem njegove gmail adrese dralaba3000@gmail.com ili ga možete dobiti putem whatsappa +2349071995123, on je pomoćnik kojeg je Bog poslao da vrati izgubljene ljubavnike i donijeti vam sreću.

Povezani članci

1
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex
()
x

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker